Avisos Legals

El present avis legal regula l'us del web www.senderismelaterreta.com (endavant, el "web" o "la p脿gina"), propietat del Club d'Esports de Muntanya i Escalada 'La Terreta - Benirredr脿', (anomenada tamb茅 com a C.E.M.E. La Terreta - Benirredr脿), e-mail: info@senderismelaterreta.com, Tel猫fon: (+34) 654 486 733, carrer Algar, 11 de 46703 Benirredr脿 (Val猫ncia), amb NIF G98806789, inscrit en el Registre d'Entitats esportives de la Comunitat Valenciana amb el numero 9858, Secci贸 1陋, per resoluci贸 del 5 d'abril de 2016 del Director General de l'Esport.

LEGISLACI脫

Amb car脿cter general les relacions entre C.E.M.E. La Terreta - Benirredr脿 amb els usuaris dels seus serveis telem脿tics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislaci贸 i jurisdicci贸 espanyoles.

脷S I ACC脡S D'USUARIS

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'acc茅s a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relaci贸 comercial amb C.E.M.E. La Terreta - Benirredr脿 o qualsevol dels seus contactes.

PROPIETAT INTEL路LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel路lectual del contingut de les p脿gines web, el seu disseny gr脿fic i codis s贸n titularitat de C.E.M.E. La Terreta - Benirredr脿 i, per tant, queda prohibida la seua reproducci贸, distribuci贸, comunicaci贸 p煤blica, transformaci贸 o qualsevol altra activitat que es pugua realitzar amb els continguts de les seues p脿gines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de C.E.M.E. La Terreta - Benirredr脿

HIPERENLLA脟OS

Aquelles persones que es proposen enlla莽ar entre la seua p脿gina web i aquest web, hauran d'observar i complir les condicions seg眉ents:
- No ser脿 necess脿ria autoritzaci贸 pr猫via quan l'Hiperenlla莽 permeta 煤nicament l'acc茅s a la p脿gina d'inici, per貌 no podr脿 reproduir-la de cap manera. Qualsevol altra forma de Hiperenlla莽 requerir脿 l'autoritzaci贸 expressa i inequ铆voca per escrit per part de C.E.M.E. La Terreta - Benirredr脿
- No es crearan "marcs" ("frames") amb les p脿gines web ni sobre les p脿gines web de C.E.M.E. La Terreta - Benirredr脿
- No es realitzaran manifestacions o indicacions falses, inexactes, o ofensives sobre C.E.M.E. La Terreta - Benirredr脿, els seus directius, els seus empleats o col路laboradors, o de les persones que es relacionen a la P脿gina per qualsevol motiu, o dels usuaris de la P脿gina, o dels continguts subministrats.
- No es declarar脿 ni es donar脿 a entendre que C.E.M.E. La Terreta - Benirredr脿, ha autoritzat l'Hiperenlla莽 o que ha supervisat o assumit de qualsevol forma els Continguts oferts o posats a disposici贸 de la p脿gina web en la qual s'estableix l'Hiperenlla莽.
- La p脿gina web en la qual s'estableixi l'Hiperenlla莽 nom茅s podr脿 contenir l'estrictament necessari per identificar el dest铆 de l'Hiperenlla莽.
- La p脿gina web en la qual s'estableica l'Hiperenlla莽 no contindr脿 informacions o continguts il路l铆cits, contraris a la moral i als bons costums generalment acceptats i a l'ordre p煤blic, aix铆 com tampoc contindr脿 continguts contraris a qualssevol drets de tercers.